top of page

Akvarellkonst och kurser

i akvarell & teckning:

Grön dröm vatten iphone gimp redigerad.jpg

Förinspelade teckningslektioner & gruppträffar

Läs mer här

Hej! Jag heter Hanna och arbetar som akvarellkonstnär, akvarellärare, samt även som sång- och röstcoach (då under namnet @expandyourvoice).

 

Det är fantastiskt hur vi kan påverka våra liv och vår värld med den konst vi omger oss med, vår egen kreativitet och de sammanhang vi söker oss till. I allt jag gör, måleri, undervisning och skapande, vill jag bidra till mer glädje, kreativitet och välbefinnande.

Fantastiskt kul att du är här! Hoppas du kommer trivas.

/Hanna Grahm

IMG_20220731_182952_786.jpg

Konsttyck

Inramade fine art print i otroligt hög kvalitet som kommer hålla i generationer!

"Såhär får den bilden mig att känna; som att hjärtat öppnas upp och att alla möjligheter ligger för mina fötter. Morgonen, när allt kan hända och dagen fortfarande är full av hopp och massa positiva känslor. Ser fram emot att den ska hänga på min vägg <3"

- Lise Kroner, sångerska i Åkervinda

Originalkonst

som lugnar och bjuder in glädje och harmoni i vardagens rum

Intresserad av akvarellmåleri?

Läs vidare för info om hur du kan boosta din utveckling, motivation och känsla av gemenskap inom akvarellmåleriet:

Akvarellsamtal:

I youtube-podden "Hanna & Alexandra intervjuar" får du ta del av hur andra akvarellister tänker kring komposition, färger, teknik och det kreativa skapandet och inte minst känna att vi som håller på med akvarell är en del av en större gemenskap!

Thumbnail Maria Wigge.png
Grön akvarellbakgrund potentiell Akvarellskolan_2.jpg
akvarellskolan kollage sep 2023.jpg

På Akvarellskolan.com så anordnar jag och akvarellkonstnär Elisabeth Biström både förinspelade akvarellkurser och liveträffar på zoom (så kallade "Akvarellträffar"). Det här är för dig som vill ha vägledning i ditt måleri!

Du kan också gå med i Facebook-gruppen "Akvarellister emellan - tips, inspiration och massa målarglädje" som Elisabeth, jag och Alexandra driver tillsammans för ytterligare inspiration! 

Konstbrevet:

Anmäl dig till "Konstbrevet" för att vara först med att veta vem vi intervjuar härnäst så att du kan komma med frågor till dina förebilder!

I "Konstbrevet" får du även rabatt på de akvarellkurser och akvarellträffar som jag och Elisabeth Biström anordnar i akvarellskolan.com

  • Instagram
  • YouTube
bottom of page