top of page
Sinnikas Äppelblom vitare_edited.png

Finn ditt kreativa flöde med sång och akvarell

I en värld i ständig förändring är min passion att tillsammans med dig skapa ett kreativt rum där du kan få kontakt med harmoni, glädje och balans.

Med sång, konst och möten kring skapandet fördjupar vi kontakten med oss själva. När vi stärker vår egen närvaro och skaparkraft så kan vi lättare kan möta världen med inre stabilitet och själva skapa den energi som vi vill fylla världen med - och inte minst ha kul!

Är du nyfiken på att utforska din röst i tal eller sång? Då har du hamnat alldeles rätt! Välkommen att läsa mer om hur det går till!

Är du redo att ta sånglektioner? Här bokar du dina lektioner

Ljus skäggdoppingar gräs.jpg

Vill du lära dig sjunga?

Vill du kunna tala både avslappnat och samtidigt kraftfullt?

Vill du utforska hela din rösts potential?

Buskskvätta.jpg

Vill du pryda dina väggar med originalkonst?

Har du ett foto som du vill ha tolkat i akvarell?

Behöver du illustrationer till ett projekt?

IMG_20210816_140823_edited_edited.png
Vem är Hanna Grahm?

Sångcoach och akvarellkonstnär med fokus på lekfullt utforskande, skaparglädje och empowerment.

Hanna tar även konsultuppdrag och hon har blivit anlitad av bl a organisationen Hand in Hand för att förverkliga deras vision av glädje, ljus och framtidshopp i sitt projekt i Afganistan.

Utbildad på International Vocal Advancement och med en otrolig förmåga att sätta fingret på vad varje individ behöver för att ta nästa steg hjälper hon sina elever att uppnå en hållbar och flexibel sångteknik, så att den musikaliska skaparlustan kan få flöda fritt!

"Jag är så glad att jag tar sånglektioner av dej Hanna! Det ger mig så mycket på så många plan. Heeelt fantastiskt! Bästa jag gjort i år :)"

Hilda Ekstedt, musiker

bottom of page