top of page
Sinnikas Äppelblom vitare_edited.png

Höstens erbjudande:

Boka gratis röstlektion!

Hej! Vad roligt att du hittat hit!

Om du är sugen på att utforska och utveckla din röst så har du hamnat helt rätt! Här kan du utforska din rösts möjligheter på ett lekfullt och avslappnat sätt, oavsett om du är en erfaren sångare som vill finslipa din röstteknik, eller aldrig har sjungit men vill lära känna din röst bättre.

Just nu erbjuder jag ett väldigt fint paket alldeles gratis till dig som vill prova på att utforska din röst i tal eller sång!

Men först lite om mig och hur jag jobbar:

Hanna med röd tofs rund blurrig bakgrund.png
Jag heter Hanna Grahm, och jag hjälper dig få tillgång till mer av dig själv genom att utforska din rösts fulla potential.

Jag undervisar i sång- och röstteknik utifrån ledorden:​

  • lekfullhet
  • avslappning
  • empowerment

Tillsammans skapar vi ett rum där du på ett förutsättningslöst vis kan landa i, lära känna och utveckla din egen röst, så att du efter lektionen har en fördjupad relation till rösten samt vet vad du kan göra själv för att nå nästa nivå på din röstresa.

Jag uppmuntrar mina elever att utforska sina röster med öppet sinne, och jag förundras dagligen över vad som händer när man skapar ett tillåtande rum där röst och inspiration får flöda!

Ljus skäggdoppingar gräs.jpg

Sång &
Röst

Vill du lära dig sjunga?

Vill du kunna tala både avslappnat och samtidigt kraftfullt?

Vill du utforska hela din rösts potential?

Buskskvätta.jpg

Jag hjälper dig att:

Öppna upp ditt instrument så att rösten får en stor, förankrad klang

Lära känna din röst på djupet

 

Få en ökad medvetenhet, nyfikenhet och valfrihet så att du kan använda rösten just så som du vill!

IMG_20210816_140823_edited_edited.png

Prova-på-erbjudande

Just nu har jag ett väldigt generöst hösterbjudande till dig!

Erbjudandet innefattar:

  • Ett introduktionssamtal där vi säger hej samt går igenom just det som du skulle vilja utforska eller utveckla (ca 20-30 min).

  • Därefter bokar vi in en sånglektion som jag skräddarsyr efter just dina behov och önskemål (ca 50-60 min). Mina prova-på-lektioner brukar vara otroligt uppskattade och det är fantastiskt vad mycket man hinner utforska och upptäcka på en lektion!

Det här är ett alldeles gratis erbjudande, eftersom jag vill att så många som möjligt ska få prova på att lära känna sin egen röst bättre! Om du efter vår lektion känner dig sugen på att ta tillvara på vårt samarbete och ta fler lektioner så ordnar vi det - det vore väldigt fint att få jobba vidare med dig - men detta är även till för dig som bara vill prova att ta en sång- eller röstlektion.

"Jag är så glad att jag tar sånglektioner av dej Hanna! Det ger mig så mycket på så många plan. Heeelt fantastiskt! Bästa jag gjort i år :)" 

- Hilda Ekstedt, musiker i duon 'Glitterfittan'

Boka gratis
introduktionssamtal
+
sånglektion

Fyll i nedan om du är intresserad av att boka in ett introduktionssamtal! I slutet av det samtalet bokar vi in en gratis sånglektion.

Skriv gärna ungefär vilka tider som passar dig så återkommer jag med ett tidförslag.

Jag ser fram emot att ses!

arrow&v

Ha det fint så hoppas jag vi hörs!

/Hanna Grahm

bottom of page