top of page
Grön dröm.png

Teckningsträffar
i adventstid

Blyertskollage Ros Landskap Kungsfågel.JPG

Vill du utvecklas inom teckning och längtar efter ett inspirerande sammanhang?

Har du lust att njuta av teckningsstunder tillsammans med andra och lysa upp december med något som känns roligt och mysigt?

I så fall är du varmt välkommen att delta i Teckningsträffar i adventstid!

Tre måndagskvällar respektive fredagförmiddagar ses vi över zoom och tecknar tillsammans - vi ritar efter referensfoto, har det trevligt och utvecklas inom teckningen.

För vem?

 

Dessa träffar är för dig som gärna vill teckna mera och vill ha uppmuntran och vägledning att komma igång. 

 

Det är även för dig som önskar att det vore lättare att skissa upp det du vill måla, så att skissprocessen känns förutsägbar och trivsam och hjälper dig att lättare förstå dig på motivet som du vill måla.

Det är också för dig som redan tecknar själv, och som vill teckna tillsammans med andra helt enkelt för att det är så kul att skapa ihop med andra!

Blyertskollage Ros Landskap Kungsfågel.JPG

När är teckningsträffarna?

Du kan välja om du vill hoppa på 3 måndagsträffar eller 3 fredagsträffar eller både och. Om du bokar upp dig på 3 måndagsträffar och missar en gång så kan du hoppa på en fredagsträff istället och vice versa.

Datumen är:

Måndagar kl. 18 - 19.30, den 27 november, 4 december & 11 december

 

och

Fredagar kl. 11 - 12.30, den 1a december, 8 december & 15 december

Var?

Vi ses på zoom, och du väljer själv om du vill ha kameran på eller inte och hur mycket eller lite du vill delta i samtal och i chatten. För att delta så registrerar du dig genom att klicka på knappen här nedanför:

Varmt välkommen att delta! 

Vänliga hälsningar

Hanna Grahm

bottom of page