top of page

Villkor Sång- & Röstlektioner 

  • Betalning och tidsbokning

Sång- och röstlektioner bokas i dagsläget via mejlkontakt och betalas med swish till 0723236468 eller via banköverföring (mer information på faktura).

  • Ombokning och avbokning:

 

Vid förhinder så se till att meddela det tidigare än 24 timmar före den inbokade lektionen för att behålla lektionen utan kostnad. Om du meddelar mig senare än 24 timmar före inbokad lektion så kan du swisha mig 200:- för att behålla lektionen varpå vi kan hitta en ny tid. Annars förfaller lektionen till det pris som du redan betalat.

  • Vid försening eller missad lektion:

 

Om du blir mer än 15 minuter försenad, meddela på mejl eller smsa 0723236468 att du vill ha lektionen för att behålla din resterande tid. Efter 15 minuter förfaller lektionen såvida du inte betalar 200:- för att behålla och sedermera omboka den via mejlkontakt.​

  • Giltighetstid lektionspaket:

 

Om du köpt ett paket med flera lektioner så kommer det på fakturan stå "giltigt till och med" ett visst datum om vi inte kommit överens om något annat. Efter det datumet kommer kvarvarande lektioner förfalla såvida du inte väljer att betala 200:- per lektion för att behålla lektionerna. Det här är för både din och min skull eftersom det (åtminstone för mig och hur jag fungerar) är viktigt att hålla lektionerna inom en viss tidsram för att maximera fokus och därefter kunna släppa taget och ge fullt fokus till nästa kapitel i livet :) Detta gäller inte om något särskilt inträffar och vi kommit överens om att ha lektionerna över en längre tidsperiod.

bottom of page