Villkor

  • Sång- och röstlektioner bokas i dagsläget via mejlkontakt och betalas med swish eller banköverföring.

  • Starttiderna som gäller för dessa priser är vardagar kl.11-11.30 på förmiddagen samt 13.30 till 17.00 på eftermiddagen.

 

  • Lektioner som börjar kl.18 eller senare kostar 100:- extra, vilket du kan swisha i efterhand och inte behöver bestämma när du köper paketen. 

  • Om du får förhinder så se till att meddela det tidigare än 24 timmar före den inbokade lektionen för att behålla lektionen utan kostnad. Om du meddelar mig senare än 24 timmar före inbokad lektion så kan du swisha mig 200:- för att behålla och omboka lektionen. Annars förfaller lektionen till det pris som du redan betalat.

  • Om du blir mer än 15 minuter försenad, meddela på mejl att du vill ha lektionen för att behålla din resterande tid. Efter 15 minuter kommer jag sannolikt gå ifrån datorn för att göra annat, så då förfaller lektionen såvida du inte betalar 200:- för att behålla och omboka den (vi får mejla om saken för att hitta en ny tid osv).​

  • Om du köpt ett paket med flera lektioner så kommer det på fakturan stå "giltigt till och med" ett visst datum om vi inte kommit överens om något annat. Efter det datumet kommer kvarvarande lektioner förfalla såvida du inte väljer att betala 200:- per lektion för att behålla lektionerna. Det här är för både din och min skull eftersom det (åtminstone för mig och hur jag fungerar) är viktigt att hålla lektionerna inom en viss tidsram för att maximera fokus och därefter kunna släppa taget och ge fullt fokus till nästa kapitel i livet :) Detta gäller inte om något inträffar som gör att vi kommit överens om att ha lektionerna över en längre tidsperiod.