top of page
Grön dröm vatten iphone gimp redigerad.jpg

Konsttryck

Konsttryck - inramade och redo att hängas upp på din vägg - för dig som vill kunna välja fritt bland motiven! Du kan även välja utan ram om det passar dig bättre.

Välj din favorit av dessa fine art prints - även kallat Giclée-tryck eftersom de är tryckta med arkivbeständigt, pigmenterat bläck på bästa tänkbara fine art-papper - och bjud in akvarellens ljusa, mjuka magi i ditt hem:

Vackra landskap

Konsttryck på akvareller som är målade med önskan att utforska skönheten i naturen i en mjuk, fantasieggande realism. Närvaro, stillhet, rymd. Som ett fönster in i en scen där du får vara med och förundras över naturen under ett skimrande himmelsljus.

Ekorren och spegelbilden

Konsttryck på tre ekorrar som nyfiket letat sig mot det blanka vattnet. De här är perfekta för dig som vill bjuda in en mjuk närvaro och vacker natur i ditt hem!

Vad är fine art prints?

Dessa konsttryck är tryckta med intentionen att skapa konstverk som har samma fantastiska kvalitet och höga hållbarhet som originalen, på papper med samma vackra textur!

Pappret jag valt är "Canson Arches Aquarelle", ett bomullspapper som pressas i akvarellpappret "Arches" maskiner och därefter anpassas för att tryckas med pigmenterat bläck. Bläcket har en fantastisk färgåtergivning, med 10 färger istället för de vanliga 4, och en hållbarhet på upp till 300 år. Med andra ord kommer dessa konsttryck att hålla länge. 

Varje konsttryck är signerat med handskrivet "H Grahm" på ena sidan och "fine art print" diskret på andra sidan för att både vara unikt signerat och samtidigt skilja sig från originalen.

IMG_20210816_134210_edited_edited_edited.jpg

Om du är intresserad av att köpa unik konst så kan du kolla in

 

Originalkonst

Du har också möjligheten att beställa en akvarell utifrån ett eget referensfoto eller idé:

kontakt@hannagrahm.com

bottom of page