top of page
IMG_20210816_134210_edited_edited_edited.jpg

Akvarellkonst

Bjud in naturen och låt färger, ljus och glädje fylla ditt hem!
Vita tulpaner Expon Vitbalans redigerad.jpg
Räv i snö 30x40 cm Bakgrund vitare, kallare och mer mättnad än räv.jpg
Katten och vasen Expon Vitbalans redigerad mellanljus.jpg
Ballongfärd över berg och sjöar akvarell_edited.png
När jag hittade akvarellen så öppnades en helt ny värld upp!


En värld som jag får vara med att utforska och forma tillsammans med dess atmosfäriska färger och nyckfulla egenskaper.

Tillsammans med den flödande akvarellen kan jag utforska vackra vyer, lära känna underbara djur och blommor, ljus och färg, sådant som jag älskar och vill att världen ska få mer av!

 

I mötet skapas akvarellkonst som bjuder in glädje, harmoni och en varm, ljus magi.

Originalkonst

För dig som vill ha ett unikt, handmålat konstverk så är mina originalkonstverk rätt väg att gå! Dessa skickas med måttskuren, tjock passepartout där yttermåtten passar i standardramar för att du så lätt som möjligt ska kunna hänga upp konstverket och låta den förgylla ditt hem!

Pris 2600kr - 5500kr

Prisvärda konsttryck

För dig som vill ha ett billigare alternativ, tryckt på arkivbeständigt konstpapper så är prisvärda konsttryck rätt för dig! Dessa skickas i rulle utan passepartout för att minimera fraktkostnaderna.

500kr/st för 30x40 cm respektive 30x30 cm samt frakt på 60kr = 560kr

Kort & presenter

För dig som vill ha det bästa av två världar finns detta alternativ! Här får du ett Fine Art Print (även kallat Giclée-tryck) av högsta kvalitet med arkivbeständigt, pigmenterat bläck samt arkivbeständigt papper i 100% bomull. Begränsad upplaga om 40 ex, signerat på baksidan.

Dessutom får du en handmålad hälsning från mig, alltså en liten, unik originalakvarell (ca A6) med på köpet!

950kr för signerat Fine Art Print samt litet original (motivet blir en överraskning).

Fri frakt.

Eller

1250kr inklusive passepartout.

Signerade
Fine Art Prints

Passepartout till konsttryck

Om du vill ha en tjock, syrafri passepartout redo till dina konsttryck (kom ihåg att passepartout ingår till originalkonsten) så kan du beställa det här. Jag monterar det prisvärda konsttrycket, eller det signerade Fine Art Printet, på passepartouten och tejpar även fast ett syrafritt bakstycke för att du ska kunna känna dig riktigt trygg med inramningen! 

Pris: 350kr för passepartout, bakstycke samt montering med syrafri tejp. Fri frakt om det beställs tillsammans med konsttryck/Fine Art Print!

(Det kostar 122kr i frakt p g a skrymmande paket, därför är tanken att denna beställs enbart för montering av tryck och inte separat).

Akvarellen är hänförande, nyckfull och flödande - och en mästare på att gestalta allt från ljus och mjukhet till livfulla texturer! 

Om du känner en önskan att få ett av dina motiv gestaltat i detta fantastiska och flexibla medium, tveka inte att höra av dig till kontakt@hannagrahm.com

Originalkonst
Prisvärda konsttryck
Signerade Fine Art Prints
bottom of page